U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Retourneren
Angamode.nl hanteert een niet goed geld terug garantie. Conform de “Wet kopen op afstand”  heeft u als koper het recht om binnen 2 werkdagen na de leveringsdatum uw bestelling terug te sturen. Hieraan zijn volgende voorwaarden verbonden.
1. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd nadat Angamode.nl hiervan binnen 2 werkdagen na de leveringsdatum op de hoogte is gesteld.
2. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie.
3. Het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan 7 dagen, teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, in oorspronkelijke staat en originele verpakking retour is ontvangen door Angamode.nl
4. De portokosten vallen niet onder de garantie en worden dan ook niet vergoed door Angamode.nl

Vragen of klachten
Alle vragen kunnen gesteld worden via email en/of het contactformulier van de webwinkel van Angamode.nl en worden zo snel mogelijk beantwoord. Indien u een klacht heeft kunt u dit ook via het contactformulier van Angamode.nl kenbaar maken. Elke klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en samen met u zal er naar een oplossing worden gezocht.

Aansprakelijkheid
1. De informatie op deze site heeft als doel bezoekers en klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Angamode.nl stelt de inhoud van deze site met de groots mogelijke zorg samen en alle gegevens worden zo accuraat mogelijk weergegeven. Treft u onvolkomenheden aan, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier. Angamode.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade welke (in)direct voortvloeit uit het gebruik van (informatie uit) deze website. Aan de inhoud van gegevens en aangeboden informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Angamode.nl is niet aansprakelijk voor het niet beschikbaar of toegankelijk zijn van deze site ten gevolge van enige storing of onderhoud. Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud.
2. Kleuren van artikelen die afgebeeld staan op deze website kunnen afwijken van het origineel. Dit kan te maken hebben met de manier van fotograferen, belichting, opmaak of de instelling van uw computer. Angamode.nl kan derhalve nooit aansprakelijk gehouden worden voor kleurafwijkingen van de afbeeldingen op de website ten opzichte van het origineel.
3. De staat van de aangeboden tweedehands kleding is in alle gevallen: zo goed als nieuw of van goede kwaliteit. Wij staan er voor om goede kwaliteit te leveren.

Copyright
De informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder uitdrukkelijk toestemming van Angamode.nl niet worden gebruikt.

terug <<